Derren Brown Investigates

Inom kort kommer ett nytt program på brittiska Channel 4 (som för övrigt är en av mina absoluta favoritkanaler), där den briljanta Derren Brown undersöker människor som påstår sig ha paranormala förmågor. Här kan du se trailern till detta program:

När första programmet sänts kommer jag säkerligen skriva om detta här på ISE, ska bli fantastiskt roligt och intressant att se Derren undersöka detta. Anledningen till att han är enormt kvalificerad för denna typ av undersökningar är att han kan göra precis allt som mediala påstår sig kunna göra, fast bättre, och utan att ljuga om att det skulle vara övernaturligt på något sätt alls.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s