Alla tror på Invisciu

Invisciu är vägen, jag har sett ljuset, och vill nu till er, mina vänner, dela med mig av mina erfarenheter. Det är meningslöst att fortsätta blunda för verkligheten, och jag både tror och hoppas att ni alla kommer vara med i min nya sekt efter att ni läst detta. Spännande tider väntar!

Invisciu är en sammanslagning av Invisus Sciurus, och detta är latin för Osynlig Ekorre. Invisciu är den enande faktorn för ALLT i universum, det är alltets förklaring och enda syfte. Det förklarar meningen med våra liv och varför allt fungerar som det gör. Invisciu saknar doktriner och religiösa texter, men vad det gör är att det förklarar hela vår omvärld på ett sätt som kanske gjorts förr, men minst lika trovärdigt.

Ni som läst min kon-teori vet grunden till Invisciu, och är nu redo för att ta nästa steg i er viktigaste inre resa någonsin. Hela världen, och allt inuti den, styrs och kontrolleras av osynliga ekorrar. Anledningen till att det känns skönt att bada varmt exempelvis är att ekorrarna då masserar hela din kropp försiktigt. Bevisligen är det så, eftersom det är skönt att bada. Alla som badat vet alltså att Invisciu finns och fungerar. Allt man kan tänka sig kan förklaras med dessa ekorrar, det finns inga undantag.

Tänk bara på en sådan enkel sak som arbetslivet, varför har män över lag högre lön? Ja, vem tror du ekorren föredrar, den med eller utan nötter? Varför svälter barn i Afrika? Jo, för att ekorrarna helt enkelt inte tycker om barn. Det finns ALLTID en förklaring, det gäller bara att vara tillräckligt öppensinnad för att ta emot den!

Det fina med Invisciu är också att vi inte vill sälja dig saker. Detta tycks annars vara en mycket central del inom andra övertygelser, ingen konsultation eller produkt är gratis, eller ens vidare rimligt prissatt. Invisciu är HELT gratis.

Så, nästa gång någon slänger ett helt påhittat koncept i ansiktet på dig och frågar om du exempelvis är ”andlig”, svara: ”Nej, Invisciu är den enda riktiga vägen, och du kan köra upp ditt påhittade larv!”. Och du, glöm inte förklara att alla egentligen tror på Invisciu, om de har tillräckligt öppet sinne.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s