Allt detta bögeri inom Kd

En kristdemokrat i Eskilstuna åtalas nu i dagarna för förargelseväckande beteende. Anledningen till detta är att han i oktober besökte badhuset Vattenpalatset, i Eskilstuna, och där betedde han sig inte riktigt som man kanske gör på offentlig plats. Han onanerade åt en man i bubbelpolen, samt utförde oralsex på samme man i duschen.

Den första incidenten förklarar politikern med att mannen bad honom undersöka hans underliv, då han hade skadat detta på något sätt. En uppgift som mannen själv förnekar, men det är åtminstone vad politikern säger. Förklaringen till vad som försegick i duschen är ännu mer fantastisk, och lyder som följer, enligt Aftonbladet: ”Händelsen i duschrummet har politikern förklarat med att han böjde sig ner för att läsa i mannens tidning, samt att han snubblat och hamnat nära mannens knä.”

Jag tycker detta är helt otroligt. Inte att det finns bögar inom Kd, det var väl ingen vidare överraskning, men att man kan tro att någon går på ovanstående tycker jag är makalöst. Flera anställda på badhuset bevittnade detta, tror inte ovanstående Kd-politiker att människor känner igen onani och oralsex när de ser det? Det är ju en del av treenigheten, för guds skull. Man måste tro att människor är kraftigt bakom flötet om man ens försöker sig på sådana fullständigt vansinniga bortförklaringar.

Frågan är nu hur Kd som parti kommer ställa sig till detta, de har ju en ganska kristen syn på homosexualitet. Men dessa konstiga tvister, med att man som exempelvis homosexuell ställer sig bakom ett parti som motarbetar en aktivt, är inte helt ovanliga.

I USA jobbar republikanerna ännu mer aggressivt för att homosexuellas ska få så få rättigheter som möjligt. Ändå är det så att när det kommer nära dem själva, som i fallet med Dick Cheney (vicepresidenten), så blir det genast andra tongångar. Cheneys dotter är nämligen lesbisk, lever med en annan kvinna, och de har nyligen blivit mammor. Detta vägrar dock Cheney kommentera i media, och anser inte att det är relevant, och andra republikaner försvarar Cheney, på fullaste allvar, med förklaringen att den enkla anledningen till att han inte är så hård mot homosexuella är att han har en lesbisk dotter.

Och självklart är det så, men å andra sidan, är inte alla lesbiska tjejer någons dotter? Självklart, men de ska tydligen inte behandlas med samma respekt ändå.

Så trots att Kd, och republikanerna, motverkar homosexuella så gott och ofta det bara går så är det tydligen så att det ligger dem närmare om hjärtat än man tror. Det är väl den där blandningen av att vara rädd för det man tycker är lite spännande och förbjudet kanske.

Tur att man inte är rädd för bögarna då, när jag är på badhuset har jag inte ork att ge handjobb hit och dit, då är jag där för att simma.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s