Han var säkert svenne

Jag har sällan fördomar, men ibland är det svårt att undvika alltså. Man får dem ju inte helt sällan bekräftade heller, man behöver bara gå till en vanlig affär, så ser man dem stående där. De där vitingarna, eller om vi ska vara politiskt korrekta, ”gammelsvenskarna”.

Man ser dem ju överallt numera, inte bara på affären. De samlas ofta på samma ställe i diverse förorter också, farligt att blanda sig med andra tydligen. Men på affären är de som mest enerverande, när de står där i sina skinnvästar och träskor, grävandes i nån jävla Rea-korg fylld med underkläder, skräpiga DVD-filmer eller vad det nu må handla om.

Måste vara därför Ullred är så populärt bland ”gammelsvenskarna”, de flockar ju dit i horder. Det är tydligen inte viktigt för detta pack just vad för skit man handlar, bara det är mycket och det är billigt. Jävla slödder.

Inte kan de hålla koll på spriten heller, den timida och annars så försiktiga vitingen drar i sig en kvarting hembränt, som han så stolt destillerat hela tre gånger (woow) ute i garaget, så är han redo att tala om för chefen vad han tycker sedan. För det kan man tydligen inte annars. Och att dricka bara en halv flaska vin går ju inte, det känns tydligen som att slösa på den värdefulla alkoholen.

Klart att ett folk utan egen kultur är snabba på att anamma andras, hälften av viting-ungarna idag tror väl att kebab är ett svenskt ord. Ja jösses, man blir mörkrädd, just på grund av det där med ungarna. Svenne-föräldrar håller ju ingen koll på sina ungar alls, en bekant till min mor exempelvis, hennes son är karriärbrottsling. Viting, naturligtvis. Men ingen är väl förvånad, värderingarna får de ju från TV-spel och TV3, det är ju ”gammelsvenskarnas” sätt för att umgås med familjen. Inte konstigt att så många av dem går på socialbidrag och lever på oss andra.

Men som sagt, jag är absolut inte rasist, många av mina vänner är ”gammelsvenskar”, men de går mig lite på nerverna ibland. Kan inte hjälpa det.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s