Värdelösa människor – Del 3

Ja, det är dags för ännu en upplaga av Värdelösa människor, det var ju ett tag sedan nu, och som ni alla vet så finns det otroliga mängder människor som faktiskt är totalt värdelösa. Exempel på dessa är:

* Bristfällig partner = bättre självförtroende

Det finns gott om folk som väljer partner efter hur partnern påverkar deras eget självförtroende. Jag har berört ämnet tidigare, när jag skrev om att utvecklas genom personkemi. Men det går att göra det bredare än att bara involvera dem som är tillsammans med lågintelliganta individer för att själva känna sig smartare.

Andra varianter är stolpskotten som är tillsammans med folk som de anser är moraliskt underlägsna dem själva, just för att känna att de är starkare i sin egna moraliska övertygelse, samt att få bekräftat för sig att de har rätt. Minst lika illa, och de borde tejpas fast på en brits full med krossat glas och kastas över bord.

Att välja någon bara för att de har dåligt självförtroende eller liknande är ett sjukt beteende, och det bör behandlas genom ovanstående metod.

* Nätraggare

Denna enorma grupp människor, som man egentligen borde gjuta in i betong och sänka i Medelhavet. Både tjejer och killar, ingen kommer undan här. Jag är reggad på några datingsidor (där jag för övrigt tydligt deklarerar mitt förakt för dem), och jag vet hur folk håller på. Tjejer skriver exempelvis att de INTE vill snacka sex, och när man sedan faktiskt inte vill det blir de nästan stötta.

Killarna jagar tjejer som om de vore syre i en sakta sönderfallande rymdstation. Det är tragiskt att se, det sänker mänskligheten, och ni som gör det borde tömmas på blod under rituella former.

* Followers

Aah, followers. Dessa aningslösa idioter som skulle klara sig bättre med en ishacka i pannloben. De skiter i vad budskapet är, finns det en någorlunda stark (och gärna arg) ledare hänger de blint på. De skiter i vad de slåss för, och de har inga egna argument. Försök debattera med en vegetarian-follower, och du får klockrena argument som ”dra åt helvete” och ”stick o brinn”, när du bara undrar hur de ska stoppa pälsindustrin genom att skrika åt gamla tanter.

Followers brukar dock vakna upp efter några år, och inse ungefär hur dumma i huvudet de faktiskt är. De drar sig i regel tyst tillbaka då, utan att göra mycket ljud ifrån sig. Alla rörelser som rubricerar sig själva som hjältar (vegetarianer, miljöaktivister osv) har detta slödder, faktum är att de flesta är followers.

* Kvittogranskare

Måste man ta kvitto varenda jävla gång man handlar något? Jag gör det aldrig, jag har sett folk göra det efter att man köpt två grejer. Åh nej, blev du lurad på två spänn, hur ska det gå? Och hur ofta händer det egentligen, är det verkligen värt din tid att hitta missen sådär var femte jävla år?

Inte nog med det, man granskar gärna kvittot medans varorna ligger kvar på bandet. Skit i att andra vill kunna handla, DU ska kolla ditt kvitto, minsann. Dessa människor lägger för mycket tid på att bry sig om skit, och då blir det snabbt vad man är värd i mina ögon.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s