Morgondagens horoskop

Horoskop är ju jättepopulärt, varje respektabel tidning ödslar ju värdefull plats på detta numera, och min tanke är att jag borde kunna skriva ett ungefär lika exakt horoskop som tidningarna gör, med lika mycket vetenskap bakom. Så här kommer det, morgondagens horoskop:

* Väduren

Något kommer hända idag, någon gång på dagen, och det involverar någon du känner, eller har känt. Det kan handla om pengar, men stjärnorna lovar inget.

* Oxen

Vid minst ett tillfälle under dagen kommer du skratta så du kissar på dig, eller någon annan. Var vaksam för aggressiva djur, då de inte gillar dig.

* Tvillingarna

Din sjukdom är fortfarande inte upptäckt, vilket är skumt, för egentligen borde du vara död redan.

* Kräftan

Sluta reta tvillingarna för sjukdomen, det skadar bara er relation. Och ja förresten, nåt med pengar.

* Lejonet

Det ser ut som stor lycka och framgång för dig, dock är tidsangivelsen lite skev, så det är svårt att säga om det sker just imorgon. Men kom ihåg att blir du någonsin glad och/eller röner någon sorts framgång så hade jag rätt.

* Jungfrun

Av någon anledning tycker ingen om dig, och stjärnorna gör det inte heller, så de vägrar säga varför. De verkar vilja att du ska hångla med tvillingarna, men åter igen säger de inte varför.

* Vågen

Idag kommer du gå in på chefens kontor, slå näven i bordet, säga upp dig, sälja allt du har, koppla bort all familj och flytta till Goa. Eller glömma socker i kaffet, det är lite otydligt.

* Skorpionen

Du behöver komma ihåg att onani inte är en tävling, du vinner inte något om du gör det tillräckligt mycket.

* Skytten

Akta dig för människor med stora händer. Och då menar jag RIKTIGT stora händer, i klass med Richard Kiel. Ingen speciell anledning, de är lite läskiga bara, och det skulle du också våga erkänna om du inte var så förbannat politiskt korrekt, mes.

* Stenbocken

Du börjar sakta men säkert bli medveten om att ditt välpolerade och uppskattade yttre inte kan kompensera för dina sömnlösa nätter, fyllda med tvivel, ångest och självhat. Samt att du kommer hitta en femkrona.

* Vattumannen

Morgondagen kommer bli sjukt händelselös för dig, jösses. Något måste du väl kunna komma på att göra? Sitt på en parkbänk och skrik åt måsarna, vad som helst, AKTIVERA DIG.

* Fiskarna

Det enda du behöver veta är: Det där var INTE öl.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s