Imorgon KAN tjatet ta slut!

Men det kommer det inte göra. Om jag mot all förmodan har fel ger jag dig rätt att håna mig.

Det spekuleras högt och lågt och morgondagen. En idiot till kvinna i England var jätteorolig för att hennes son skulle födas imorgon, eftersom då kunde det ju betyda att han var djävulens son. Imorgon är ju nämiligen 2006-06-06. Jag har dock några tankar runt detta resonemang.

Var kommer alla andra siffror in i bilden? Datumet är, som synes, inte 666. Faktum är att det är lika nära som väldigt många andra datum, eller vad sägs om 1966-06-06? FYRA sexor! Och vi överlevde. Varför skulle satans unge klämmas ut just idag, datumet är ju knappast 666, faktum är att det innehåller fler nollor än sexor, så det kanske snarare är nästa Runar som föds idag istället.

En annan tanke är varför ”odjuret” skulle följa vår tideräkning? Det är inte direkt så att vi vet när Jesus föddes, eller ens om han existerat, så alltså är vår tideräkning ganska godtycklig. Dock borde tideräkningen för beelsebub inte vara det, så det borde rimligtvis smälla på ett helt annat datum, förmodligen när vi minst anar det.

Jag kan också tänka mig att det skulle ha sina fördelar att vara ondskans mor. Han är ju trots allt ganska mäktig, har ju en del att säga till om. Att exempelvis hitta parkering i centrala Stockholm fredagen efter lön borde inte vara några problem, inte ens utan ett förfalskat handikappstillstånd. Trots att satans unge borde kunna göra riktigt gruymma förfalskningar. Plus att barnets uppväxt borde vara väldigt bra, eftersom han skulle ju slippa allt vad mobbning heter osv, och det är ju positivt.

Det känns bara för mig som att man kan skratta sig lycklig om man inte har värre saker att oroa sig för i livet. Fast frågan är om man borde ha barn alls om man oroar sig för att det ska vara satans förstfödde man får med sig hem från BB.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s