Tydligen dags att gratulera Whitney Houston

Har inte sett några konkreta gratulationer ännu, så detta kan faktiskt vara en världsförsta, här på ISE! Jag vill alltså gratulera Whitney Houston, för hennes ständiga kamp och att hon äntligen (VERKLIGEN på tiden!) verkar ha målet i sikte.

För er som hänger med i media så är det redan bekant att Whitney greps precis innan hon skulle sätta sig på ett flygplan, år 2000. Polisen hittade då cannabis i hennes handväska, och hela världen förfärades över hur denna snygga kvinna, som faktiskt tidigare varit väldigt aktiv i anti-drog-reklam, kunde bära med sig sådan skit.

Sanningen uppdagades alltså, och det stod klart att Whitney faktiskt rökte på ibland. Dock tog inte resan slut här, åh nej. Detta var bara början för Whitney. Hon hade nämligen knappt kommit igång ännu, hon hade större mål i siktet, och eftersom Whitney är den kämpe som hon är så gav hon sig helt enkelt inte. En beundransvärd kvinna.

Eftersom den aktiva kemikalien i cannabis, som kallas THC (tetrahydrocannabinol), bara har lite småfjolliga effekter, så som bristande korttidsminne, koncentrationssvårigheter och lungemfysem, så krävdes det helt enkelt mer. För som sagt, Whitney ger sig inte, som den diva hon (med all rätt) är så fortsatte hon helt enkelt framåt och uppåt.

Whitneys nästa steg var att gå över till Crack, som är en form av kokain, som man ”inhalerar”. Äntligen hade Whitney hittat rätt! Nu var det inte bara de där fjolliga bi-effekterna hon fick njuta av, nu fanns det en hel uppsjö av godis att välja bland. Tack vare Whitneys målmedvetenhet så har hon åkt på så gränslösa skojigheter som tandlossning, padanoida illusioner, hjärtproblem, inflammerat tandkött, stroke, kraftiga andningssvårigheter, håravfall och många andra saker. Det finns så mycket!

Sist men inte minst så skadar kokain immunförsvaret kraftigt, och det var väl Whitneys räddning. Det rapporterades nämligen i veckan att inte nog med att Whitney hoppat av alla rehabiliteringsprogram som någonsin skapats, hennes konstanta drogmissbruk under de senaste åren har äntligen tagit henne till målet, nämligen en hjärntumör som är så stor att den inte går att operera. Hon vägrar behandling för denna tumör, precis som för sitt missbruk, och det gör ju bara att processen går lite snabbare.

För vem skulle sakta in när man såg målsnöret?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s