Värdelösa människor – Del 2

1. Idioter som står och pratar var som helst

Vi har alla sett dem, och de saknar helt känsla för var det är lämligt att stå och föra konversation. Det är inte heller bara för ens egen del man är sugen på att såga dem i huvudet med en slö bandsåg, det handlar ju också om att det kanske inte alltid är vidare säkert att stå mitt i vägen och prata gamla minnen.

Klassikerna är att de står i dörrposter, trånga korridorer eller i kassakön på Konsum, men det finns naturligtvis inga begränsningar för var denna fullständiga idioti kan äga rum. Frågan är om de är så korkade att de inte begriper besväret de utsätter andra för, eller om de helt enkelt är onda och dåliga människor.

2. Folk som pratar ner för att komma upp

Klassikern på i princip alla arbetsplatser är fågelholkarna som inte förstår att ingen hjälper en i karriären om de inte tror att det kommer gagna dem själva. Så enkelt är det faktiskt. Och pratar med ner till folk och försöker få det till att man själv är bättre i jämförelse är man ute på riktigt hal is. Den du pratar ner till idag kan vara din chef imorgon, man vet aldrig hur saker och ting svänger. Och ingen har respekt för idioter som beter sig på det sättet.

3. De som tror att choklad är läkemedel

Vanligast bland kvinnor, men det förekommer hos män också. Och tro mig, ingen mängd godis i världen kan ge dig bättre självkänsla, åtminstone inte på sikt, när vågen skrattar åt dig och balansen i kroppen är skjuten åt helvete.

Allt handlar om grader, och man behöver inte trycka i sig en hel ask Paradis för att må bra, det räcker med väldigt lite egentligen. Tycker du inte det är du störd och ska sluta äta godis helt och hållet.

4. Män som inte lyder tvåsekundersregeln

Alla män är ninjor när det gäller det egna skrevet. Så fort något ligger där det inte ska så vet vi alltid hur vi snabbt ska lägga rätt det, och det kan handla om att gå lite konstigt eller att använda händerna. Dock är det så att när man använder händerna så är det nästan lite fusk, för då rättas det ju till inom två sekunder.

Dock finns det de som inte följer denna tvåsekundersregel, och fortsätter dra. Ett tips för att skona oss omkring dig: När du dr

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s