Min kontaktannons, bara här på ISE!

Ja, nu är jag trött på att vara singel, så det är väl dags att göra som så många andra, försöka hitta den där äkta kärleken på det så kallade ”Internet”.

Som person är jag väldigt glad, positiv och lätt att ha att göra med. Dock är jag inte spciellt förtjust i standardformuleringar, så du får ursäkta om jag lämnar ut sådana självklarheter som att jag ogillar falska människor, otrohet och lögner. Många tycker att detta är relevant information, men jag håller inte riktigt med. Denna sida kan ge intrycket av att jag är en aning cynisk, men det är bara idioter som tycker det. De som känner mig tar det som skrivs med precis rätt mängd humor. Det ska erkännas att min humor är en aning speciell stundvis, men det är å andra sidan inget jag lider av.

På fritiden slappar jag mest, tittar en del på film/TV-serier, och spelar en hel del TV-spel. Jag är ett stort fan av matlagning, och tränar regelbundet, vilket betyder att jag simmar ca fyra gånger i veckan. Lyssnar också på musik nästan hela tiden.

Jag är individualist, vilket betyder att jag lägger ansvaret på individen, och lägger fokus på individen. Jag anser inte att det är upp till varken dig eller mig att nedväderera andra till den grad att vi avgör vilka som behöver vår hjälp etc, alla är ansvariga för sig själva och bör uppmuntras till att ta det ansvaret. Jag är politiskt intresserad, men inte politiskt partisk, och tror inte på något av det trams som huserar utanför ”världens gränser”, så som: spådom, religion, healing, spöken och allt annat tjafs mänskligheten hittat på genom åren. Mer om allt detta vid ett senare tillfälle här på ISE!

Kärlek är jag väldigt försiktig med, av den enkla anledningen att det är extremt lätt att bli förälskad i den bild man har av en annan människa, snarare än personen i fråga. Det är speciellt lätt hänt om man tvingar fram något, vilket är speciellt vanligt om man har väldigt bråttom, vilket jag aldrig har.

Hur bör du vara då? Tjej och singel är en bra början, men inte yngre än 24 och inte äldre än säg 33. Rökfri är ett väldigt stort plus, och barnfri är inget minus. Dock vill jag ha barn, fast kanske inte just precis nu.

Det kvinnliga könet har genom åren skapat en helt egen form av oärlighet, nämligen den som går ut på att man sveper in saker i oärliga intentioner. Du bör vara villig att tumma på denna princip, då jag inte kommer värst bra överens med den. Exempel:

Kille: ”Ska du med ut och äta?”
Tjej: ”Den som ändå hade råd med det…”

Här vill alltså tjejen inte förmedla att hon är fattig, utan att hon vill bli bjuden. Bara ett exempel.

Du bör också känna till att jag konverserar väldigt mycket. De som rubricerar sig som att de pratar väldigt mycket är i regel extremt dåliga på att lyssna, men det är jag alltså inte. Jag är också ganska impulsiv av mig, samt att jag gillar att resa till en massa olika platser, så det är bra om du inte är allt för hemkär, åtminstone inte några veckor per år.

Ett stort plus om du inte umgås speciellt mycket med dina föräldrar, men ändå har en bra relation till dem. Kommer skriva mer om det senare här på sidan, men bara så du vet.

Eftersom jag konverserar väldigt mycket uppskattar jag konversationsmaterial över ögongodis och sådana självbilder, vilket inte alltid sjunker in hos alla. Du bör alltså vara redo för att uppskattas ur dessa aspekter, och det är mycket därför jag satte 24 som en nedre gräns, för det tar ett tag innan man lär sig att ta det lugnt. Och det kommer med ålder, inte hur mogen man tror att man är eller hur mycket man umgåtts med äldre människor.

Annars är jag väldigt lugn av mig, har väldigt få ”måsten” egentligen, men jag trivs med att ta mig ut i verkliga livet utöver att bara sitta hemma och stirra i taket. Nog för att jag kan göra det när jag är själv, men är man två tycker jag man behöver sådant, annars blir det nästan som att man sitter och väntar på att dö tillsammans, vilket skulle kännas kvävande på något sätt tror jag.

Jag förväntar mig inte att du ska anpassa dig efter mig, tvärt om så uppmuntrar jag sociala utmaningar och att man genom dessa växer som person snarare än att man aktivt försöker kväva varandras personliga egenskaper till den grad att båda två till slut hamnar på minsta gemensamma nämnare.

Passar detta in på just dig? Skicka mig ett email på adressen nedan, om du är intresserad, så får vi se!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s