Skyddsjakt på vänsterpartister

Som människor tycker jag det är viktigt med enighet. Man bör ha saker att samlas runt, och sedan om det är pölsa eller Robinson spelar ingen större roll, enighet och samhörighet är dock viktigt. Sålänge det inte går ut på att spika fast hundvalpar på husvagnar, eller nåt annat tokigt.

Vore det då inte väldigt passande att vi samlas runt det övergripande uppdraget att jaga ner och skjuta alla vänsterpartister? Kanske inte året runt, men vi skulle kunna ha skyddsjakt på dem varje år det är riksdagsval och de faktiskt kommer in i riksdagen.

Man kan då fråga sig vad vänsterpartiet har gjort för dumt. Eller nej förresten, det kan man inte alls det, vet man inte det är man dum i huvudet. Men jag förklarar ändå, eftersom jag inte kan förutsätta någon direkt begåvningsnivå hos dig som läser detta.

Vänsterpartiet var tidigare kända som kommunister. Vid 1990 blev det lite turbulent att kalla sig för kommunist, och då tog man bort det ur partiets namn (”Vänsterpartiet Kommunisterna”). Men vi tittar först på denna länk:

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,716386,00.html

1917 bildades Sverges Socialdemokratiska Vänsterparti, som en utbrytare från Socialdemokraterna. Partiet var tydligen inte för rött för de röda, och tidens melodi var ju hardcoresocialism, så varför inte. Kul att idioterna hittade ett eget hörn att vara på. Dock bekände man inte färg direkt, utan det var först 1921 som partiet bytte namn till Sveriges Kommunistiska Parti. Alltså SAMMA parti som idag kallar sig för Vänsterpartiet. Målar jag en hammock som en ubåt så är det fortfarande en hammock.

I artikeln ovan berättas det om att Ung Vänster är på gång med att skaffa sig en ny ordförande, och denna purfärska 23-åring (som för övrigt ser bra tight ut) är tydligen aktuell till positionen. Hon har dock en muskelsjukdom, så frågan är hur många postioner hon klarar av… Hur som haver så har hon detta att säga om kommunismen: ”Jag är kommunist för jag tycker att vi har en stolt historia”. Spännande saker! Nu har vi några alternativ:

1. Hon är kroniskt dum i huvudet.
2. Se 1.

Att sitta på en sådan post och förklara att kommunismens historia är något att ens försöka vara stolt över tycker jag är både skrattretande och tragiskt, på samma gång, lite som Allsång på Skansen (mer om varför Allsång suger vid ett senare tillfälle). Stalin och Lenin mördade direkt, och indirekt, ca 35 miljoner människor. Sug lite på den siffran, TRETTIOFEM MILJONER människor. Stolt historia alltså? Vad, utöver massdöd och annat kul, har kommunismen tillfört världen egentligen? Hon kanske syftar på det slutna röv-landet Kina? Eller så är hon en principfast tristkärring som är för högt uppe i det politiska idealistmolnet för att begripa vad hon själv säger.

En fråga man med all rätt kan ställa sig är varför inte alla dessa kommunister flyttar till en kommunist-stat, som exempelvis då Kina. Jag vet dock svaret redan, så jag behöver inte fråga. Anledningen är att i trygga Sverige är det inga problem med att vara dum-trög-idealist och hävda sådant skräp som denna spillra till kvinna häver ur sig, man är säker här. Anledningen är att Sverige är en DEMOKRATI, så här får man faktiskt tycka vad man vill, även om man är kroniskt dum i huvudet. Detta är inga äkta kommunister, för de vet inte vad det innebär. De sitter säkert i sina bubblor och pratar om det starka proletariatet som ska segra, eller vad det nu må handla om.

Knepigt nog är ofta arbetsskygga kvalster också kommunister, men det finns väl någon större, världslig ironi där antar jag.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s