Aftonbladets läkare?

Man slutar aldrig förundras över Aftonbladet. Förr var tidningen bra, men nu är den besudlad av idiot-journalister som tar för vana att urinera dagligen på tidningens goda namn. Läs denna:

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,696598,00.html

Jag tycker det är minst sagt fascinerande att Ebba är så långsam att hon tror att ”biografknä” är en medicinsk term. Aftonbladet behöver ställa lite högre krav på journalism om de ska överleva, för jag misstänker att folk kommer tröttna på allt skitsnack man matas med.

Ett tips till Ebba: Innan du nästa gång söker på Google och kommer fram till att tillståndet är inbillat bara för att du inte kan hitta det, konsultera en riktig läkare. Hur svårt är det att lyfta telefonen, ringa en läkare och beskriva symptomen?

Jag råkar dock veta att tillståndet är ganska vanligt hos kraftigt överviktiga, jag har själv lidit av det. Nu väger jag dock inte alls så mycket längre, så det har försvunnit helt, men det hjälper att veta vad man babblar om, vilket inte verkar stå högt i kurs hos Aftonbladet.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s