David Beckhams byxor

Det måste vara något fel på David Beckhams byxor. Tänker lite på det faktum att hans penis skjuts ut med någon sorts katapultmekanism så fort kjoltyg kommer i närheten.

Några forskare som Aftonbladet pratat lite extra noga med (de hann tillochmed ta deras namn) påstår sig nämligen kunna knyta resultat man fått från tester på sorkar till människor och därmed göra gällande att intelligenta människor har större sexualdrift. Svennis ursäktas också med dessa enormt intressanta fakta.

För att dessa två praktexememplar till arslen är svin är ju uteslutet, tvärt om, de är så intelligenta att de uppenbarligen inte kan styra sin sexlust med ren vilja, utan de är offer för sina gener. Om min sarkasm inte framgick så var jag sarkastisk, arslen är vad de är, hur mycket IQ de än må besitta. Man behöver inte vara speciellt skärpt för att hantera en fotboll, ni som sett Zlatan le vet vad jag menar, människan ser ju ut som att han precis fått en bulle extra på särskolan.

Jag har själv tagit ett seriöst IQ-test. Testerna har förvånandsvärt lite med verkligheten att göra och jag tycker att IQ är ett ganska förlegat mätinstrument, men oavsett så tycker jag man ska använda dessa rön till vettigare saker än att ursäkta sviniga kändisars beteende. Att detta beteende skulle vara knutet till intelligens ser jag som en aning förolämpande, och vad är det som säger att dessa två är speciellt intelligenta från första början?

Man styr alltid själv över sitt beteende, generna talar inte om för en vem man är, utan det bestämmer man själv genom sina handlingar och sitt agerande.

Det känns mer som den vanliga Aftonbladet-smörjan, man tar en nyhet och skapar sedan själva en nyhet av den. Behöver inte finnas någon faktisk fakta bakom allt, utan det är bara till för att sälja lösnummer. Mer Aftonbladet-smörja kommer senare här på sidan, var så säker.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s